Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі покарали матір, син якої побив ровесника

У травні побилися двоє ровесників, а в результаті 12-річний виявися міцнішим від свого 11-літнього опонента. В останнього медики зафіксували крововилив лівого ока.

Звичайно, за вчинки дітей відповідають батьки, саме тому на матір «сильнішого» склали матеріали про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 184 КУпАП.

Правоохоронці вказали, що жінка ухилилася від передбачених ст. 150 СК України обов`язків щодо свого малолітнього сина, який завдав фізичного болю малолітньому хлопцю.

Прикметно, але обвинувачена, яка працює діловодом ТЕС «ДЕС», в судове засідання не з`явилася, хоча про місце, день та час розгляду справи повідомлялася у встановленому законом порядку. Відповідно ст. 268 КУпАП справа розглянута за її відсутності.

29 липня 2024 року суддя Криворізького районного суду Дніпропетровської області Лященко В.В., розглянувши матеріали, які надійшли від відділення поліції №10 Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області про притягнення до адміністративної відповідальності громадянки, визнав її винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП, та наклав на неї адміністративне стягнення у вигляді попередження.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі