Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі показали, як працює мобільна станція екологічного моніторингу (фото)

З метою розширення джерел отримання інформації про якість атмосферного повітря, управлінням екології виконкому Криворізької міської ради в липні  залучено пересувну станцію екологічного моніторингу КП «Центр екологічного моніторингу» Дніпропетровської обласної ради.

Про це повідомляє управління екології виконкому Криворізької міської ради.

Мобільна станція обладнана високоточним обладнанням, яке здійснює вимірювання еталонними методами, що відповідають вимогам директиви ЄС про якість атмосферного повітря. Всього вимірюється 22 показники, серед яких оксид вуглецю, оксид азоту, діоксид сірки, фенол, формальдегід та інші.

Крім того, сучасна мобільна станція обладнана приладом для проведення експрес-аналізу якості води поверхневих водних об’єктів. Проведено експрес-аналіз води у ставку №2 Металургійного району.

Надійні методи моніторингу і прогнозування якості атмосферного повітря сприяють недопущенню забруднення повітря у місті, покращенню контролю за екологічною ситуацією, дієвості і ефективності прийняття управлінських рішень у галузі охорони атмосферного повітря.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини