Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі покупець ледь не прибив продавчиню

Батько двох неповнолітніх дітей, але безробітний чоловік 29 вересня о 9:00 пішов до крамницю в Дзержинському районі міста. Із продавчинею зав’язалась розмова, але порозуміння не вийшло.

Словесний конфлікт переріс у фізичну агресію. Покупець схопив обома руками жінку за горло, декілька разів смикнув, а потім підняв за шию й переніс у інший бік магазину. Там він притиснув беззахисну до стінки й вдарив головою об стіну. Потерпіла миттю з’їхала на підлогу.

Далі знущання продовжилися: чоловік 4 рази вдарив рукою по обличчю, від чого жінка вдарилася головою об навісні полиці. Потім ще таскав жертву за волосся, душив і бив по голові.

 На мові закону дії кривдника класифікуються як кримінальний проступок, передбачений ч. 1 ст. 126 КК України за ознаками «умисне завдання побоїв та вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень».

11 жовтня судом Дзержинського району Кривого Рогу чоловіка визнано винним і призначено йому покарання у вигляді 120  годин громадських робіт. Цивільний позов потерпіла не заявляла.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі