asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поки п’яний спав, його гроші «працювали»

У той день – 23 липня 2023 року – пенсіонер мав нагоду хильнути оковитої й безсило заснути прямісінько на вулиці Недєліна. Свої речі він залишив поряд, чим і скористалася жінка, яка проходила повз сплячого.

У пакеті вона знайшла банківську картку, а тому, недовго думаючи, гайнула тратити чужі гроші.

Першою покупкою було придбання незначного товару на суму 238 гривень у магазині «Маяк». Зрозумівши, що кошти на рахунку ще є, зловмисниця продовжила свій шопінг.

Наступні витрати чужих грошей у сумі 1015 гривень жінка виконала у крамниці «Дарна 2», потім зайшла в «Fasto 1» і вийшла з товаром на суму 678 гривень. На десерт вона залишила «Цукерню» й побалувала себе солодощами на 764 гривні.

А далі протягом вечора зловмисниця ще раз навідалася до магазинів, де вже здійснювала покупки, й знову набирала товар та розраховувалася чужими грошима. Загальна сума витрат становила 6 062 гривень 10 копійок.

Завершення цієї історії цілком передбачуване: чоловік проспався, зрозумів, що втратив кошти і звернувся в поліцію. Далі виписка з банку про рух коштів і де були витрачені, перевірка камер відеоспостереження в магазинах – і особа правопорушниці встановлена.

23 січня 2024 року Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу призначив громадянці 5 років позбавлення волі, але з умовним терміном на 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі