asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі поки всі рятували хворого, гість на хрестинах крав

16 липня в приватному будинку господарів зібралося чимало гостей. Причина застілля – таїнство хрещення онука. Людей було чимало, гулянка супроводжувалася застіллям. Щоб було веселіше, вирішили увімкнути музику: до мобільного телефону куми підключили колонку та поставили все це на підвіконня.

Близько 19:00 веселощі припинилися через те, що синові господарів стало зле. У хлопця зафіксували напад епілепсії, тому всі гості кинулися допомагати та викликали швидку.

Звичайно, на музику та телефон ніхто тоді уваги не звертав, окрім одного гостя. Чоловік «під шумок» поцупив гаджет Xiaomi моделі Redmi Note 5 вартістю 1 410 гривень.

Після госпіталізації хворого власниця стала шукати свою мобілку, проте марно. Численні дзвінки на номер давав лише одну відповідь: поза зоною.

Але через тиждень до підозрюваного все ж завітала поліція й чоловік віддав чужу річ. За законом його вчинок – це крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу.

Щоправда, на суді потерпіла наполягала, що претензій до підсудного не має, оскільки він живе з її подругою, виховує та годує її 4-х дітей, а тому вважає його непоганим чоловіком.

31 травня Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років з іспитовим терміном на 3 роки.

Також зобов’язав його сплатити  на користь держави 260 гривень процесуальних витрат на залучення експерта.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі