asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі попрощалися з загиблим воїном Олексієм Зоріним

12 квітня у важких боях на Донеччині загинув 45-річний криворізький воїн Олексій Зорін. Сьогодні, 25 квітня, на Центральному цвинтарі нашому Герою віддали останню шану.

«23 роки він пропрацював на шахті. Колеги казали, що на Олексія завжди можна було покластися. Думаю, що на війні він був таким же відповідальним і надійним. Добрий був чоловік. Ми всі у скорботі за ним», – поділився колега загиблого, пан Юрій.

Олексій Юрійович народився 17 жовтня 1977 року в Кривому Розі. Навчався в ПТУ №46. Після строкової служби пішов працювати електрогазозварником до шахтобудівельного управління №2 «Кривбасшахтопроходки». У 2000-му році працевлаштувався на КЗРК. До війни працював кріпильником дільниці №28 шахти «Криворізька». 7 лютого чоловіка мобілізували до лав ЗСУ.

«Олексій міг і не йти воювати, адже в нього хвора мати. Але він, як справжній чоловік, пішов захищати країну. Коли ішов на війну, звісно, переживав за сім’ю, за те, як вони будуть без нього. Він був справнім сім’янином. Дуже любив і турбувався про дружину й дітей», – розповів кум полеглого, Олександр.

Олексій Зорін служив водієм 6-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону військової частини А0536. Під час бойового завдання поблизу села Водяне захисник потрапив під ворожий артобстріл і, на жаль, загинув.

«Таку людину ніким не заміниш. Він був Героєм. Казав, що вороги лізуть і лізуть, але ми їх будемо бити. Він дуже вірив в Україну, в нашу перемогу й завжди казав, що все буде Україна», – поділився друг і колега загиблого, Костянтин.

В Олексія Юрійовича залишилися дружина Галина й двоє синів – Богдан та Матвій. 

Вічна пам’ять та слава нашому оборонцю!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі