test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі повернули меморіальну дошку геологу А. Пітаде на законне місце

Про це написали члени Благодійного Фонду «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» на своїй сторінці в фейсбуці. Активісти першими порушили це питання й наполягали на законному врегулюванні цього інциденту.

Далі текст автора без змін:

«Очам не віримо…

Меморіальна дошка видатному криворізькому геологу Анатолію Пітаде повернулася на законне місце розташування згідно з рішенням Криворізької міської ради від 14.03.2012 №108.

Не знаємо, яке з наших численних звернень справило найбільше враження, але ми люди виховані, тому дякуємо всім, до кого зверталися, а саме: голові Державної служби геології та надр України Роману Опімаху, народним депутатам України Андрію Клочку, Олені Шуляк, Юрію Кісєлю, Юрію Корявченкову, секретарю міської ради – в.о. міського голови Юрію Вілкулу, голові Центрально-Міської районної у місті ради Катерині Белоусовій, голові Ради оборони міста Кривий Ріг Олександру Вілкулу та всім тим, хто виявляв інтерес та підтримував нас у боротьбі з культурним та комерційним свавіллям. Як-то кажуть, щастя любить тишу.

Не менш важливим висновком із цієї ситуації є те, що у нас, як у благодійної організації, з’явилася не велика, але, все ж таки, надія на те, що думка громадськості у нашій країна та у місті зокрема має значення, до неї дослухаються і беруть до уваги. Маємо надію, що в подальшому дане твердження буде частіше підкріплюватися не словом, а ділом.

Ми залишаємося при своїй думці, що жодні комерційні інтереси, бізнесові та особисті зв’язки не можуть вартувати більше, ніж закон та совість, а також вірні своєму твердженню з приводу необхідності оновити військово-облікові дані.

Ще раз дякуємо і тримаємо руку на пульсі закону та порядку рідного міста.

P.S. Тепер став зрозумілим «дизайнерський прийом» розташування навісу на будівлі, впевнені, що його мета зберегти меморіальну дошку від атмосферних опадів. Дякуємо хлопцям-будівельникам за турботу! Але, виходячи з його розмірів, ми розуміємо, що це має бути не остання меморіальна дошка видатним геологам Криворіжжя на фасаді даної будівлі, адже місця предостатньо!

P. S. S. Але перебудова історичної будівлі без погодження Криворізької міської ради – це все одно кричуще порушення норм діючого законодавства. Мало того, що цей зелений випадає із кольорової концепції проспекту Поштового, так він ще і страшний.

P. S. S. Ще не вечір».

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
12 годин тому

Ми втратили 90% генеруючих потужностей ДТЕК Енерго. Вкладаємо всі гроші, що є у нас, але цього, на жаль, недостатньо, — виконавчий директор ДТЕК Сахарук.

Ахмєтов вже яхту свою за 500 мільонів долорів продав?

Только что на Айситиви один из них рассказал гордо, что на вiдновлення из ЕС поступило, ЕЩЕ, полтора МИЛЛИАРДА ЕВРО . За эти деньги можно 5 новых небольших ТЭЦ построить.

Тільки одна з 96 установок для забезпечення електроенергії та тепла від USAID була встановлена, – голова Спілки споживачів комунальних послуг.
Зелені брехуни та мародери…