test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі працівник обікрав ФК «Гірник»

Маючи на утриманні малолітню дитину, криворіжець знайшов підробіток у якості підсобного працівника на території стадіону ТОВ «Футбольний клуб «Гірник». Проте спокуса наживи переборола репутацію під час так званого «випробувального терміну».

В обід 29 липня минулого року чоловік зважився на злочин – викрав з підсобного приміщення для садових інструментів мотоножиці марки «STIHL НS82T 600 мм», вартістю 17 841,22 гривень. Він безперешкодно покинув територію клубу, а в подальшому викраденим розпорядився на власний розсуд.

Кримінальне провадження було відкрито 21 вересня за фактом правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, в умовах воєнного стану.

Виявилося, що першу судимість  підозрюваний отримав 1 червня 2023 року Саксаганським районним судом м. Кривого Рогу за ч. 4 ст. 185, ст. 75 КК України до 5-ти років позбавлення волі з випробуванням на 2 роки.

Що стосується підсудного, то він винуватим себе визнав і зізнався, що крав чуже майно лише з причини потреби в грошах.

23 травня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу призначив підсудному  остаточне покарання у виді 5  років та 1  місяця позбавлення волі.

Також суддя ухвалив рішення стягнути з громадянина на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Гірник» 16 343,10 гривень у якості відшкодування завданої матеріальної шкоди.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи