test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі про долю дітей без батьківського піклування дбають фахівці (фото)

14 червня доля двох криворізьких дітей подарувала їм нагоду отримати піклування та сімейний затишок. Оскільки вони позбавленні батьківського піклування, то ними займаються спеціалісти соціальних служб міста.

Так, службовцями у справах дітей виконкому Покровської районної в місті ради, малолітня дитина була доставлена до Комунального підприємства «Криворізький центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям» ДОР. До цього вона перебувала на медичному обстеженні та лікуванні в Комунальному некомерційному підприємстві «Криворізька міська дитяча лікарня №4» Криворізької міської ради.

Про це повідомляє пресслужба виконкому Покровської районної у місті ради.

Також ще для однієї дитини-сироти, яка перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей виконкому Покровської районної в місті ради та тимчасово була влаштована до КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1» КМР, знайдено нову родину.

Спеціалістом служби у справах дітей виконкому Покровської районної в місті ради взято учать у передачі малолітньої 13- річної дитини в сім’ю, яка щиро прагне подарувати їй всю свою любов та тепло.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи