Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі продавець картоплі отримав судимість

Щойно вродила молода картопля, житель села Гейківка відразу став реалізовувати товар. Уродило чимало, тому продавати було що.

7 червня близько 15:00 чоловік прийшов владнати питання щодо реалізації продукту харчування на ринку «Центральний». Попрямував відразу до старшого дільничного офіцера в кабінет.

Там аграрій запропонував службовцю вирішити питання що називається «полюбовно», тобто з порушенням відповідних правил торгівлі на ринку і за не притягнення його до адміністративної відповідальності за ст. 159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках». За «послугу» запропонував 1 000 доларів США.

Офіцер викликав поліцію. Продавця звинуватили у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, а саме пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

23 серпня Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу визнав  громадянина винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 17 000 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі