asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі пройшов ІІ етап VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023

У місті тривають спортивні ігри серед ветеранів війни та учасників бойових дій й членів їхніх родин VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг–2023. У змаганнях з веслування на тренажерах взяли участь понад 60 спортсменів.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

Минулої неділі, 1 жовтня, в Кривому Розі в рамках VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 відбувся перший турнір – з плавання. Переможцями стали 17 учасників, всі вони отримали сертифікати на 5 тис. грн, ще 25 учасників отримали цінні подарунки. Серед переможців – 7 дітей віком від 6 до 17 років та 2 дружини військових.

7 жовтня у другому етапі спортивного свята пройшли змагання з веслування на тренажерах у двох видах – спринт (1 хв.) та марафон (4 хв.).

Ігри VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 підтримали наші героїчні ветерани, які раніше у складі Збірної команди України гідно представили Україну і Кривбас на міжнародних змаганнях серед ветеранів INVICTUS GAMES DÜSSELDORF 2023, які проходили в Німеччині – 5 золотих та 3 срібні медалі. А також учасники національних змагань INVICTUS GAMES ЛЬВІВ 2023, з яких криворіжці привезли 13 медалей. За високі досягнення на національних та міжнародних змаганнях ветерани-спортсмени отримають відповіді щорічні стипендії від міської влади Кривого Рогу на суми від 4 тис. грн до 80 тис. грн.

Серед переможців другого етапу змагань 27 учасників, у тому числі 7 дітей. Вони отримають по 5 тис. грн. Призери, які зайняли 2 та 3 місця, а також інші учасники отримали різні цінні подарунки.

Змагання VETERANS FAMILY GAMES Кривий Ріг-2023 триватимуть до 11 листопада ще в таких видах спорту як: дартс, волейбол сидячи, настільний теніс, пауерліфтинг та футзал.

Зареєструватися на змагання та отримати графік заходів можна за посиланням.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі