asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі прикривався потребами ЗСУ для власного збагачення

Чоловік вигадав досить актуальну причину, щоб отримувати кошти на власні потреби. Він почав збирати нібито необхідні речі для воїнів на передову. Люди відкликалися на ці потреби, але виявилося, що дороговартісні пожертви відправлялися не на фронт, а на сайт OLX.

Так, 10 листопада приблизно о 10.00 год, знаходячись у гуртожитку у Покровському районі, шахрай під вигаданим приводом збору благодійних речей на потреби Збройних Сил України попросив криворіжця передати йому електричну пилку марки «Протон» модель «ПЦ-2000» зелено-чорного кольору вартістю 2 000 гривень.

Чоловік погодився віддати пилку, а вже 15 листопада помітив свій девайс на сайті продажу речей.

Шахрая викрили, він, звісно, розкаявся, став просити строго не наказувати, пішов на угоду та примирення. Проте з’ясувалося, що на його рахунку це все третя судимість за крадіжки та обман.

Цього разу Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав підсудного винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, і призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі.

Також було ухвалено на підставі ст. 71 КК України за сукупністю вироків до призначеного покарання частково приєднати невідбуту частину покарання і призначити громадянину остаточне покарання у виді 3 років 1  місяця обмеження волі.

Пилку повернуто власнику.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі