Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі привітали залізничників з професійним святом (фото)

У Кривому Розі привітали залізничників з професійним святом – Днем залізничника, який відзначався в суботу, 4 листопада.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул підкреслив: «Наші залізничники – мужні люди, справжні професіонали своєї справи! З перших днів війни, коли потрібно було у лічені хвилини приймати дуже швидко рішення – і про евакуаційні потяги, і побудувати грамотно логістику, щоб уникнути  хаосу на вокзалах, адже люди були в паніці, і під час  організації перевезень діток та дорослих з інвалідністю – ми працювали   і працюємо    з керівництвом  Залізниці як одна команда. Через Кривий Ріг пройшло танзитом 120 тисяч переселенців – більшість у перші місяці. І збоїв не було.

Залізничники – це люди різних залізничних професій, які вели потяги під обстрілами, рятували людей на вокзалах, відновлювали колії та енергомережі після бомбардувань. Щира подяка за вашу героїчну працю!».

Щоб не допустити просування ворога до Кривого Рогу, з лютого 2022 року розпочалася величезна комплексна робота із зміцнення оборони Криворіжжя – до неї були залучені комунальні та промислові підприємства, у тому числі,  пліч- о -пліч  на цій ділянці фронту працювали і  залізничники.

Надійним партнером стали підрозділи Державної спеціальної служби транспорту (у минулому – залізничні війська). На залізничні війська було покладено низку важливих завдань: фортифікаційні споруди, розмінування, понтонні переправи, тощо.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі