Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі привітав криворізьких металургів та гірників зі святом (фото)

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, що цього року відзначався 21 липня, є професійним святом для багатьох мешканців нашого міста.

Напередодні одного із головних свят промислового Кривого Рогу, привітали колективи працівників гірничо-металургійного комплексу Кривого Рогу. Подякували за самовіддану працю й підтримку міста в умовах війни. Кращих представників було відзначено міськими нагородами.


У Кривому Розі продовжують роботу 9 великих підприємств гірничо-металургійного комплексу. Їх діяльність є важливою для забезпечення та збереження економічної та соціальної стабільності міста, області та України.

Володимир Теслюк,  заступник генерального директора з виробництва (гірничий департамент)  ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» сказав: «Я дуже пишаюсь, що у нас такий колектив! Сьогодні в гірничому департаменті працюють 3087 працівників, до війни було 4000. Я дуже вдячний колегам, які взяли  до рук зброю і зараз захищають нашу Україну.  Майже 600 працівників  гірничого департаменту сьогодні в лавах ЗСУ. На жаль, 24 працівника  віддали  життя  за Батьківщину.  Проте, незважаючи на всі виклики,  ми продовжуємо працювати. Разом з містом, міською владою ми долаємо  труднощі.  Ми будемо  робити все можливе, щоб війна закінчилася і наші  хлопці  та дівчата  повернулися до нас з Перемогою , а гірничий департамент  повернувся до довоєнних обсягів виробництва».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі