Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі рецидивіст обікрав місцевого крафтера

Викрадення саморобного електровелосипеда сталося 27 червня близько 15:30 від під’їзду будинку. Потерпілий виявив зникнення свого творіння й подав заяву в поліцію.

Чоловік вказав, що його саморобний транспортний засіб складався із частин: двох колес діаметром 26 дюймів та шириною бортів 38 мм вартістю 510 гривень, прямопривідного електромотору ціною 5220,43 гривень, батареї з 60 елементів, БМС «слабо точка» 40А, саморобної зварної рами з контролером «Infenion 12фет. 4140» та велопокришок. Загальна вартість девайся становила 6 255, 42 гривні.

За злочин було викрито містянина, на рахунку якого вже було 3 судимості за крадіжки. Наразі чоловік перебуває в ДУ «Криворізька установа виконання покарань №3».

Електровелосипед було вилучено й передано власникові. Потерпілий цивільний позов не заявлявся, хоча право на його пред`явлення мав.

24 липня 2024 року Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.4 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Запобіжний захід відносно обвинуваченого у виді тримання під вартою суд розпорядився залишити в силі до набрання вироком законної сили. Строк покарання рахувати з 10 липня 2024 року.

новини Кривини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи