Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі рецидивіст позбавив жінку паспорта, а себе волі

3 вересня близько 13:00 чоловік перебував у приміщенні ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», що розташоване по вулиці Криворіжсталі. Справи його підняли на 4-й поверх, де він і стояв у коридорі.

Через декілька хвилин із робочого кабінету вийшла працівниця, а двері залишила відчиненими. Всього декілька хвилин вистачило бувалому злодюжці, щоб схопити її гаманець та знайти там ID-паспорт громадянки України.

Пізніше, в ході з’ясування обставин справи буде встановлено, що пластиковий документ зловмисник спалив. У якості речових доказів буде лише обгоріла частина.

Цей злочин у період війни на рахунку чоловіка був третім. До цього він уже відбував покарання за подібні кримінальні огріхи. Прикметно, що крадіжку вчинив, перебуваючи на іспитовому терміні.

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу ухвалив рішення визнати громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні і призначити йому покарання за ст.357 ч.3 КК України, у виді 1 року обмеження волі.

Проте на підставі ст.71КК України, з урахуванням положень ст.72 КК України, за сукупністю вироків, до призначеного покарання частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком Софіївського районного суду Дніпропетровської області від 11 вересня 2023 року, з урахуванням ухвали Тернівського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 18 грудня 2023 року, та остаточно призначити чоловікові покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи