test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі рецидивіст в залі суду просився в ЗСУ

Чоловік, не маючи постійної роботи та доходу, став придумувати, де б узяти гроші на проживання. Він мешкав у квартирі гуртожитку, мав спільний вхід в житло із сусідкою.

Щоправда жінка втомилася від наркозалежного й схильного до алкоголю чоловіка, тому виїхала жити в інше місце. Цим і скористався зловмисник.

Він знав, що в її кімнаті залишився холодильник, навісна шафа та електричний проточний водонагрівач, які без сумнівів видав за свої речі й продав іншому мешканцю будинку. Злочинцю навіть підіграла рідна мати, яка в телефонній розмові запевнила покупця, що це майно її сина. Таким чином, він спричинив майновий збиток на загальну суму 2983 гривні 34 копійки.

Коли ж власниця навідалася в квартиру і помітила відсутність речей, то подала заяву в поліцію й вказала на особу підозрюваного. Проте сусід категорично заперечував свою причетність і до останнього відхрещувався від цього злочину, аж поки на суді не виступили свідки.

Тоді рецидивіст гучно заявив, що щиро розкаюється, просить вибачення, а свою провину ладен відслужити на полі бою.

Проте суддя вирішив інакше: 12 червня Інгулецький районний суд іменем України визнав громадянина винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, та призначив йому покарання у виді 6 років позбавлення волі. Оскільки цей злочин був скоєний в період невідбутого покарання, то чоловікові додали ще 1 рік ув’язнення.

Також суд вирішив стягнути з підсудного на користь держави витрати на залучення експерта для проведення судово-товарознавчої експертизи в розмірі 2271,84 гривень.

Продані ним речі покупцю довелося повертати власниці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи