У Кривому Розі після серпневих комісійних обстежень харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів, проведених з метою встановлення готовності інфраструктури до нового навчального року, триває роз’яснювальна робота спеціалістами Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області з питань організації харчування.
Про це повідомляє пресслужба відомства.
У вересні на базі Криворізької гімназії №35 «Імпульс» відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено нараду, у якій взяли участь керівники закладів освіти, засновники та працівники, відповідальні за виробництво та обіг харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти.
Під час заходу обговорено актуальні питання організації безпечного та якісного харчування дітей.
Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Євген Мельник акцентував увагу присутніх на необхідності суворого дотримання санітарно-гігієнічних вимог при виробництві харчових продуктів, дотримання відповідних технологічних процесів, контролю температурних режимів як під час приготування, так і при постачанні харчових продуктів, дотримання правил особистої гігієни, режимів дезінфекції, впроваджених систем НАССР тощо.
У ході зустрічі надано методичні поради та відповіді на запитання учасників, зосереджено увагу на спільній відповідальності за збереження здоров’я учнів і вихованців.
Робота з надання відповідних консультації та рекомендацій триває у звичайному робочому режимі.
новини Кривий Ріг LIFE