asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі розпочалося голосування на нову назву парку

До криворіжців звернулася голова Центрально-Міської районної у місті ради Катерина Білоусова.

Далі текст без змін:

«Доброго дня, шановні друзі!!!

Прошу Вас віднестись із свідомим та відповідальним ставленням мого звернення до

Вас!!!

Від сьогодні розпочинається громадське опитування з питання перейменування

Дитячого парку ім. Ю.Гагаріна у Центрально-Міському районі !!!

Нам всім разом жити в місті довжиною в життя ,не будьте байдужими, знайдіть вільну хвилинку долучайтеся до обговорення,хоч за горнятком кави.

На виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» у місті Кривому Розі активно проходить громадське обговорення з питання перейменування об’єктів топоніміки.

​5 березня 2024 року завершено прийом пропозицій щодо перейменування Дитячого парку ім. Ю.Гагаріна у Центрально-Міському районі.

​З 20 лютого 2024 року до 5 березня 2024 року до виконкому Центрально-Міської районної у місті ради надійшло 4 пропозиції, які внесені до переліку топонімів для загального обговорення у форматі онлайн-опитування, що дає можливість усім охочим долучитися до перейменування Дитячого парку ім. Ю.Гагаріна у Центрально-Міському районі.

​Громадське опитування у форматі онлайн триватиме з 6 березня 2024 року до 20 березня 2024 року.

​Увага! Для того щоб прийняти участь в онлайн-опитуванні необхідно мати зареєстроване місце проживання у місті Кривому Розі та увійти в обліковий запис Google. Хто не має аканту в Google, необхідно зареєструватися.

​Запрошуємо жителів громади долучитися до громадського обговорення з питань перейменування Дитячого парку ім. Ю. Гагаріна у Центрально-Міському районі у формі електронних консультацій (обговорення) за допомогою застосунку «Google Форми»!

​Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», з метою забезпечення об’єктивного процесу опитування, даю згоду на обробку моїх персональних даних з первинних джерел у такому обсязі: прізвище, ім’я, по батькові, мобільний телефон.

Всім бажаю гарного та тихого дня!».

Пропонується перейменування Дитячого парку ім. Ю.Гагаріна у Центрально-Міському районі на:

Парк Ольги Чистякової

Міський парк «Чумацький шлях»

Парк Козака Рога

Парк «Театральний»

Перейти до голосування тут.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі