Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі серед переселенців проводять опитування – стосовно повернення додому

Наше місто прихистило майже 80 тисяч внутрішніх переселенців. Багато з них адаптувалися та соціалізувалися – працевлаштувалися, навчаються, одружуються, народжують діток. Декотрі з ВПО пов`язали своє подальше життя з Кривим Рогом. Втім, є ті, котрі хочуть повернутися до своїх рідних домівок. Від чого залежить повернення?

Серед «нових криворіжців» чимало тих, хто виїхав до Кривого Рогу з Зеленодольська (неподалік Кривого Рогу) та Нововоронцовської ОТГ (Херсонщина) тоді, коли ці території обстрілював ворог.

Наразі ці громади потроху відновлюються – вони знову під українським жовто-синім прапором.

Розробляється Концепція відновлення цих ОТГ. Тому так важлива думка саме переселенців – мешканців Зеленодольська та Нововоронцовської ОТГ.

Цей процес запустили волонтери ГО «Об`єднання відповідальних громадян»:

«Від чого залежить повернення громадян до своїх домівок?

Наступний крок, який передбачено проєктом з написання «Концепції антикризового плану відновлення громад» — опитування вимушено переміщених осіб з Зеленодольської та Нововоронцовської ОТГ.

Мета — виявити фактори, від яких залежить повернення громадян до домівок, та строків, у які це може відбутися.

Метод дослідження — телефонне анкетування.

Якщо ви є мешканцями цих ОТГ, але виїхали через бойові дії і в даний час не знаходитесь у громадах, просимо залишити ваші контактні дані, щоби ми змогли теж вас долучити до цього опитування. Зробити це можна за лінком – http://surl.li/fqrdy».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі