asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі шахрай 5 разів перепродав неіснуючий товар

Ідея підзаробити грошей у безробітного криворіжця виникла 12 червня. Чоловік, не гаючи часу, на спеціальному популярному сайті створив оголошення про продаж мобільного кондиціонеру Electrolux, і виставив лояльну ціну.

Через декілька годин потенційні покупці уже бажали придбати потрібну їм річ. Горе-продавець кожному чемно відписував, що потрібно внести передплату в розмірі 500 гривень.

Далі надавав реквізити своєї банківської картки й до кінця дня уже мав 2 500 гривень. Таким чином, п’ятеро громадян стали жертвами афериста.

Звичайно, в наявності зловмисник не мав кондиціонеру і відправляти його не збирався. Після звернень у поліцію особу шахрая встановили й затримали.

28 листопада 2023 року Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав  громадянина  винним за ст. 190 ч.1 , ст.190 ч.2 КК України і призначив узгоджену між сторонами міру покарання:

На підставі ст.75 КК України ухвалено рішення звільнити від відбування призначеного судом покарання у вигляді обмеження волі з випробуванням строком на 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі