Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі солдат «підставив» друга з автоматом Калашникова

Отримавши повістку, криворіжець не став ігнорувати призов захищати Батьківщину від окупантів рф. Воювати почав на посаді стрільця-санітара у військовому званні «старший солдат».

Перебуваючи в гарячих точках, знайшов там зброю – автомат Калашникова та набої до нього. Зброю вирішив заховати в помешканні свого друга. Останній не відмовив, хоча добре розумів, що це незаконно.

Уночі 14 березня 2024 року до його житла завітали службовці СВ ВП №1 Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. В ході огляду було виявлено та вилучено автомат, який є бойовою нарізною вогнепальною зброєю конструкції Калашникова калібру 5,45 мм моделі АК-74 1984 року виготовлення з двома магазинами.

Господар відразу пояснив, звідки у нього зброя та за яких обставин вона потрапила в його будинок.

8 серпня 2024 р. Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав військового винуватим у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України, та призначив йому покарання на 3 роки позбавлення волі, але з іспитовим строком на 1 рік.

Речові докази – автомат з двома магазинами, 25 патронів та 4 гільзи суд розпорядився знищити.

Також підсудний повинен сплатити  на користь держави судові витрати на проведення експертиз у розмірі 3 407,76  гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі