Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі солдат раритетним девайсом побив чоловіка

Під час повномасштабного вторгнення криворіжець за мобілізацією пішов на захист України. Служив у званні солдат, прибував на посаді розвідника-навідника. Проте уже 27 грудня 2023 року самовільно залишив військову частину й став проводити час на власний розсуд.

Чоловік втрапив у кримінальну халепу, а точніше був засуджений за шахрайство. 18 травня 2023 року за вироком Інгулецького районного суду м. Кривого Рогу отримав покарання у виді 2 років позбавлення волі із іспитовим строком на 2 роки.

Проте на шлях виправлення не став, а продовжив кримінальне життя. 9 травня 2024 року ексвійськовий перебував у гостях, де посварився з господарем. Далі почав збивати чоловіка руками й ногами, а потім схопив пральну дошку й нею побив чоловіка по голові.

У висновку експерта значиться, що потерпілий отримав 3 забійні рани голови, які викликали короткочасний розлад здоров`я. Тілесні ушкодження було визначено як легкі.

1 серпня Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України, та призначив остаточне покарання у виді 2 років і 1 місяця позбавлення волі з відбуванням в умовах кримінально-виконавчої установи закритого типу

Наразі підсудний перебуває в державній установі «Криворізька установа виконання покарань № 3».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі