Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі солдат віддухопелив цивільного чоловіка

Чоловік, який наразі проходить військову службу в званні солдата, 1 серпня о 16:30 знаходився біля свого багатоквартирного будинку в Тернівському районі, де також проживає і об’єкт його агресії – жінка.

Солдат з причини особистої неприязні став погрожувати мешканці та забороняв ходити їх спільним під’їздом. Це почув співмешканець останньої й утрутився в розмову, захищаючи інтереси обраниці.

Не реагуючи на зауваження чоловіка, військовий продовжив діяти в своїх інтересах, а потім ногою з розвороту наніс удар ногою по обличчю візаві.

Коли потерпілий упав на землю й утратив свідомість, то агресор підскочив до нього й продовжив бити ногами по голові та тулубу, а також руками по ріхних частинах тіла.

В результаті протиправних дій солдат заподіяв цивільному тілесні ушкодження у вигляді синців обличчя, лівого колінного суглобу, забійних ранок слизової оболонки нижньої губи, садна лівого колінного суглобу, які згідно з висновком судово-медичного експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Умисні дії кваліфіковано за ч. 1 ст.125 КК України за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження. Також у ході з’ясування обставин та щодо особи обвинуваченого було встановлено, що він з 17 січня 2024 року звертався за медичною допомогою до лікаря-нарколога з приводу психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання опіоїдів.

Розглядаючи справу в суді, було взяти до уваги обставину, яка пом`якшує покарання – щире каяття. Проте це не врятувало військового від покарання у вигляді штраву в розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі