Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі сонного металурга пограбував безробітний

Подія сталася на зупинці громадського транспорту «Шахта Артем 1» по вулиці Одеській.

10 лютого о 18:00 один чоловік там вийшов із маршрутного таксі, тут же на лавці побачив чорну спортивну сумку. Оглянувшись, зловмисник помітив і чоловіка, який спав на землі біля зупинки. Крадій цим скористався, поцупивши речі.

У сумці були документи на ім’я працівника металургійного комбінату, а також планшет вартістю 1 828 гривень. Злочинець поспішив зникнути з місця пригоди, а гаджетом користувався до того часу, поки випадково не розбив.

Як виявилося, новий власник планшета – чоловік із купою судимостей. Починаючи з 2007 року він тривалий час провів за гратами за подібні злочини. При цьому ще й мав проблеми зі здоров’ям, бо більше десяти років уживав психоактивні речовини, що позначилось на його психічному стані.

Затримали зловмисника 23 березня. Він віддав поліцейським розбитий планшет, а також видав документи особи, яку обікрав.

11 вересня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 КК України, і призначив покарання  у виді позбавлення волі на строк 5 років.

На підставі ч.4 ст.70 КК України, за сукупністю кримінальних правопорушень, – вироком Дзержинського районного суду – остаточно призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 5  років і 1 місяць.

На момент озвучення вироку чоловік уже перебував у ДУ «Криворізька установа виконання покарань №3».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі