Всі новини про життя міста

У Кривому Розі спеціалістам показали класи та камери в тюрмі для неповнолітніх (фото)

27 березня в Державній установі «Криворізька установа виконання покарань №3» разом із спеціалістами служби у справах дітей міста та службовцями сектору ювенальної пробації м. Кривий Ріг відбулася конструктивна та плідна робоча зустріч щодо роботи з неповнолітніми.

Головною темою обговорення стали питання дотримання прав неповнолітніх засуджених та осіб, які перебувають під вартою.

Про це повідомляє пресслужба установи.

У ході наради обговорювали питання про залучення спеціалістів для надання психолого-педагогічної, правової допомоги неповнолітнім; про порядок обміну інформацією між службами для складання повного скринінгу неповнолітньої особи, соціально- педагогічної характеристики, отримання даних про перебування на обліку у відповідних служб.

Також обговорили питання щодо можливості облаштування в установі приміщення для спілкування правоохоронців із неповнолітніми особами, в рамках реалізації проектів щодо створення середовища, дружнього до дітей (“Зеленої кімнати”).

Екскурсія по камерах, в яких перебувають неповнолітні, навчальному класу, кімнаті психоемоційного розвантаження та спортивній залі дала можливість краще розуміти потреби та можливості цих осіб.

У результаті обговорення були визначені конкретні перспективи подальшої роботи, спрямовані на забезпечення повноцінного розвитку та соціалізації неповнолітніх, які утримуються в УВП.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак Оманський
29 днів тому

Анонімний Telegram-канал “Джокер” веде кандидат в нардепи від “Слуги народу” Роман Кравець.
“Цілий “Форбс” написав, хто веде анонімну телеграм-помийку “Джокер”. У повній відповідності до модусу вівенді нинішнього Офісу президента – це кандидат в народні депутати від “Слуги народу”. Він на 153 місці в списку, і якщо когось зі списочників звільнять зараз – він має втягнутись на його місце. Тобто нардепом стане людина, яку називають причетною до одного з найбільших гамномьотов країни”,
протягом останніх тижнів “Джокер” атакує таксі “Uklon”.
Такий собі наїзд з метою дискредитації, за припинення якого просять 200 штук баксів, пише “Форбс”. Одним з елементів кампанії по наїзду на “Уклон” став стук-стук поліції про те, що це таксі працює під час комендантської години.
Цікаво, чому у всіх ригоанально-слугонарідівських гнід такі ..обіщні *****
 суцільний загін для фріків- шо третякова, шо безугла, шо трухін, шо арахамія……
подивився із цікавості. Та там майже 300К підписників! Жах! Невже наш народ такий йо…нутий? От думати не вміють, тільки ковтають, що дають.

Останнє редагування 29 днів тому від дЕрмак Оманський