Всі новини про життя міста

У Кривому Розі спеціалісти «виховували» батьків (фото)

18 квітня спеціалістами служби у справах дітей було організовано та проведено засідання міждисциплінарної команди.

У ході зібрання розглядали 8 питань щодо дітей, батьки яких ухиляються від належного виховання і лікування дітей, контролю за їх навчанням, зловживають спиртними напоями та не створили належних умов для проживання та виховання.

Про це повідомляє Служба у справах дітей Покровської районної у місті ради.

Після обстеження умов проживання, чиновники зробили висновки, що діти мешкають у скрутних умовах, тому залишають місце постійного проживання. Така категорія населення потребує соціального захисту.

Із батьками та дітьми були проведені профілактично-роз’яснювальні бесіди, під час яких батьки попереджені про адміністративну, цивільну та кримінальну відповідальність за ухилення від виховання дітей.

Батькам надано рекомендації щодо подолання складних життєвих обставин та покращення ситуації в родині.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
28 днів тому

Так, до речі, в світлі всенародних порівнянь несправедливих міжнародних підходів до Ізраїля та України.
В Ізраїлі вся влада (вся буквально) складається з людей, які воювали, або як мінімум служили на серйозних посадах в армії – і вони роками (вірніше десятиліттями) вибудовували такі відносини зі світом, щоби зустріти напад в максимальній готовності і з максимальною підтримкою.
А у нас хтось з керівництва “нових ліц” 2019 року мав хоч якусь зелену уяву про те, з чим ми стали мати справу в 2014?
Закінчилось тим, що після “розведень і розмінувань” цілий рік просто ігнорували попередження Заходу про напад, бо не було жодного обстріляного з “воінствєного мєньшинства”, хто б порекомендував діяти як Ізраїль.
Був щоправда один “лейтенант”, і той Баканов, з усіма наслідками.
А, ще Арєстовіч, і той втік.
Світ жорстокий, це вам не тарифи вдвічі знижувати.
Утріть сльози і думайте.

***
Порошенко в 2021 – “Треба негайно збільшувати видатки на армію”.
Гетманцев – “Ето популізм! Єсть матєматіка! С РФ надо торговать!”
Порошенко в 2024 – “Треба негайно збільшувати видатки на армію”.
Гетманцев – “Ето дічь! Не трожтє марафон!”
……. поки що 2-0 на користь Гетманцева, радість то яка.

***
Як би не старалась позітівна обслуга “слуг” вже рік переконувати саму себе, що зі “справою” Червінського “не все так однозначно” – але перенос засідань зі столиці багато про що свідчить.

І справа не в сміхотворності звинувачень та недолугих “доказах” (у нас підконтрольні “ЗМІ” змусять повірити у “вбив брата”, такі ж підонтрольні суди підтвердять, а суспільство слухняно схаває);

біда для них в тому, що як тільки з’явиться вирок – моментально піде процес в ЄСПЛ, результатом якого полковника Червінського визнають бранцем совісті, що прирівняє нас з бєлорусієй та росієй, з усіма наслідками для учасників цього маразму, включно з його замовниками з ларька, бо Західу плювати на наших “найвпливовіших”.

Звідси затягування часу, безкінечні перерви, тепер зміна місця засідань під “аргументи” кишенькових “патріотів” – небезпечного свідка причин “про#балі” буквально мордують та намагаються змусити замовкнути.
___________.
На жаль, більшості українців нема діла до полковника Червінського, як наприклад раніше не було діла до сержанта Журавля (та і до Павловського, Марченка, Ріфа, як і до злитих “вагнерівців” та знятих з ППО клістронів тощо).

тільки от небажання “розібратись” мало чим відрізняється від традиційної зради населенням цих земель своїх воїнів, а це завжди має наслідки у вигляді орди зі Сходу, тому на справедливе питання “почіму?” є така ж справедлива відповідь – потому.

вофачка 95
27 днів тому

Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо обмеження азартних ігор в інтернеті 
Як зазначається, контроль за виконанням рішення РНБО України, введеного в дію цим Указом, покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.
А ножкою тупотів?
Захотів увів, а захотів невивів.. Хто зна куди дорожка виведе ! Аби бовкнути щось введеному в оману народові, аби спихнути з себе відповідальність за щось дійсно важливе. А про якусь лабуду це 24/7 УВІВ, ВИВІВ…..
 в результаті Гетманцев невідома особа, зашле ще посередників, до контор з грального бізнесу, з вимогою передати невстановленим особам половину бізнесу.
Але як би там не було, не хоче Зеленський хоча б вибачитись перед людьми. Адже такого розгулу грального бізнесу, до його законодавчо-гральних ініціатив, не було.

ви, зег…. прийшли ” бабла накосить” де тільки можна на людях і чужому горі.
Але ж – Бог є!!!
І на суді Божому будете відповідати.
А може й на людському, але за все відповісте …