asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі стало відомо рішення суду стосовно водія «швидкої допомоги»

Автопригода, в якій винуватцем аварії став водій автомобіля «швидкої допомоги», сталася 29 листопада минулого року. Близько 13:00 водій медичної автівки, увімкнувши сині проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал, мчав у напрямку проспекту 200 років Кривого Рогу.

На перехресті між вулицею М. Світальського та Е. Фукса він повинен був зупинитися, бо йому горів «червоний» на світлофорі, проте не зробив цього й врізався у Chevrolet, для якого горів «зелений».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди найбільше постраждала пасажирка легковика. У неї діагностовано тупу поєднаної травму тіла, забійну рану лобної області, закриті травми грудної клітини, закриті переломи 3,4,5,6,7,8,9 ребер праворуч (подвійні), розрив правої легені, ускладнений гемо та пневматораксом праворуч, закритий перелом крижі та крила правої клубової кістки, які за своїм характером відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Також експерт підтвердив, що усі ці травми сталися внаслідок ДТП.

Власне сам водій швидкої допомоги свою провину не заперечував і пішов на угоду з прокурором. 8 лютого Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав його винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та позбавив волі на 3 роки без права керування транспортним засобом, але з іспитовим строком 1 рік.

Також підсудний повинен сплатити в казну держави за проведення експертиз 8 529 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі