Всі новини про життя міста

У Кривому Розі студент-першокурсник опинився на лаві підсудних

Причиною затримання, а потім і порушення карної справи відносно 18-річного студента 1-го курсу Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування, стала бійка.

При чому, жертвою повнолітнього став лише на рік молодший опонент, з яким відбувся конфлікт на дитячому майданчику біля зупинки громадського транспорту в с. Високе Поле Криворізького району Дніпропетровської області.

Саме там 31 березня близько 21:30 хлопці зустрілися й побилися. Проте старший виявися й сильнішим, оскільки штовхнув неповнолітнього на спину, а потім наніс не менше 10-ти ударів кулаками в ділянку голови, обличчя, тулуба та верхніх кінцівок жертви.

За  умисне легке тілесне ушкодження 1 травня Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.125 ККУкраїни, та призначив  йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Прикметно, але підсудний студент щомісяця отримує стипендію у розмірі 1 800 гривень, тому без проблем  виконає рішення суду.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

[…] це повідомляє  Кривий Ріг […]