asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі створюється Книга пам’яті воїнів, полеглих за Україну (фото)

Для вшанування пам’яті наших Героїв, які загинули, захищаючи Батьківщину під час російсько-української війни, Рада оборони створює «Книгу пам’яті».

Книга складатиметься із декількох томів. Перший том буде присвячений загиблим в 2014-2021 роках в ході АТО/ООС. Наступні томи – під час повномасштабної агресії.

Збір матеріалів для І тому триватиме до 1 травня.

Збором та систематизацією матеріалів займається робоча група з наукових співробітників Міського історико-краєзнавчого музею, філологів, волонтерів та за підтримки ГО «Набат Кривбас».

У книзі будуть представлені не лише біографічні дані та фото, а також спогади рідних, друзів та побратимів.

-Через цю кляту війну гинуть найкращі сини й доньки української землі. І наш обов’язок – не тільки пам’ятати, а й прославляти життя та військові подвиги Героїв-Янголів, – заявляють у Раді оборони міста.

Прохання до родин загиблих надати інформацію для видання «Книги памʼяті» загиблих Героїв Кривого Рогу, хто ще не надав: пл. Визволення, 2 ГО «Набат Кривбас» 0980408404, 0675454527 або на електронну пошту knyha.pamiati.kr@gmail.com.

Примірники цих книг будуть передані у всі бібліотеки, навчальні заклади міста та родинам. Вони слугуватимуть збереженню пам’яті і будуть виховувати молодь на прикладі життя та подвигу загиблих Героїв-криворіжців.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі