Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд оштрафував вебмодель, а її девайси знищив

Як було встановлено в ході досудового слідства, у червні 2022 року безробітна містянка зареєструвалася на популярному ресурсі під нікнеймом «Kotenok25» з метою надавати послуги з демонстрації своїх геніталій, мастурбаторних дій, імітації генітального контакту, орально-генітального контакту, в тому числі з використанням вібратора.

Для оплати підготувала банківський рахунок й стала таким чином надавати віртуальні сексуальні послуги та збувати відеопродукцію порнографічного характеру.

20 березня 2024 року співробітниками поліції в ході проведення негласної слідчо-розшукової дії в порядку ст. 271 КПК України, а саме контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки, перебуваючи в службовому кабінеті здійснили закупівлю відеопродукції, а саме: в режимі онлайн дівчина відтворювала сцени сексуального характеру, відверто демонструючи крупним планом свої геніталії, мастурбуючи, імітуючи орально-генітальний контакт.

Дії вебмоделі органом досудового розслідування було кваліфіковано за ч. 2 ст. 301 КК України за ознаками виготовлення та збуту відеопродукції порнографічного характеру.

Після пред’явленого обвинувачення підозрювана визнала свою провину та уклала угоду з прокурором.

26 липня 2024 року  Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою і призначив їй покарання у виді штрафу у розмірі 34 000 гривень.

Також стягнув з неї на користь держави процесуальні витрати на залучення експертів у загальній сумі 12 116 гривень 48 коп.

Щодо речових доказів, вилучених у ході обшуку – фалоімітатор біжевого кольору, вібратор чорного кольору, то суд розпорядився їх знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі