asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд покарав кривдника дитини

Шахрайство по відношенню до неповнолітнього було вчинено 4 травня приблизно о 18:00 на території КЗШ №32 на мікрорайоні «7-й Зарічний». Чоловік, який мав досвід «віджимання» у дітей мобільних телефонів та судимість за це, знову вирішив застосувати свій «козир».

Зловмисник побачив підлітка, підійшов до нього й стривоженим голосом попросив телефон для термінового дзвінка. Злодій так переконливо грав роль, що дитина повірила і віддала свій апарат. А вже через декілька хвилин незнайомець утік, прихопивши мобільний телефон Росо F3, вартістю 8581,65 гривень.

Затримали зловмисника на початку літа, суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту.

На щастя, телефон було вилучено й повернуто малолітньому власнику.

Щодо шахрая, то Жовтневий районний суд 21 липня визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України і призначив йому узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості від 13 липня 2023 року покарання у виді позбавлення волі на строк 2 (два) роки.

На підставі ч.1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків, остаточно призначити до відбуття підсудному  покарання у виді позбавлення волі на строк 2  роки 4 місяці.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі