asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд покарав матір хлопчика, який висів на кондиціонері (фото)

Удень 17 січня на одному із будинків по вулиці Героїв АТО у Кривому Розі перехожі побачили дитину, яка знаходилася на 2-му поверсі біля балкону. Хлопчик ледь тримався за кріплення й не міг самостійно зрушити з місця.

На допомогу бешкетнику було викликано рятувальників, які за допомогою висувної драбини спустили дитину на землю та передали працівникам екстреної медичної допомоги. На щастя, все обійшлося без жертв.

Далі до справи взялася поліція, яка з’ясувала, що школяр 2012 року народження проживає з матір’ю. Жінка ніде офіційно не працює, але й вихованням сина особливо не займається. Матеріали про адміністративне правопорушення з боку громадянки передали до суду.

30 січня 2024 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Ніколенко Д.М., розглянувши цю справу, постановила визнати жінку  винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 184 ч. 1 КУпАП, та наклала адміністративне стягнення у вигляді попередження.

Також підсудна повинна сплатити до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 605 грн. 60 коп.

Примітним залишився той факт, що в зал судового засідання обвинувачена не з’явилася і пояснень своєї відсутності не надала. Проте це ніяк не звільняє її від встановленої судом відповідальності за порушення ст. 150 Сімейного кодексу України.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі