asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд покарав наркозалежного водія

Рано-вранці 3 жовтня на ділянці дороги по Нікопольському шосе інспектори поліції зупинили автомобіль Samand EL. За кермом перебував чоловік, який мав ознаки сп’яніння: звужені зіниці очей, що не реагують на світло, чітко виражене тремтіння пальців рук, неприродна блідість обличчя.

Водієві запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп`яніння у встановленому законом порядку. На диво, керманич швидко погодився, але хотів пройти в медичному закладі.

Прибувши до лікарні, він знехтував деякими рекомендаціями та вимогами, що призвело до некоректних показників.

Окрім цього, під час перевірки офіційної інформації про особу, стало відомо, що затриманий водійське посвідчення не отримував, а тому ніяких дозвільних документів на право керування транспортним засобом не має.

1 листопада 2023 року суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу постановив визнати громадянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 130 КУпАП, та притягнути його до адміністративної відповідальності із застосуванням адміністративного стягнення у виді штрафу у розмірі 34 000 гривень. Також ухвалено позбавити права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Стягнути з підсудного до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 536 грн 80 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі