test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд розбирався, як із ЦГЗК паливо крали

До подій тієї злощасної ночі, обидва фігуранта працювали на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті на посаді машиніста тепловоза. Знаючи всі нюанси, чоловіки вирішили використати ситуацію на свою користь та трохи збагатитися.

Спочатку розробили план дій, розрахували час та різні деталі, запаслися 6-ма каністрами на 20 л і однією сулією на 10 л. Уночі 16 квітня 2024 року, перебуваючи на станції «Грекувата» ПрАТ «ЦГЗК» один передав іншому тару, а той, у свою чергу, наповнив ємкості дизельне паливо з бака тепловоза.

Щойно співучасник закінчив цю процедуру, як на місці з’явилася охорона – працівники ТОВ «ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ СЛАВУТИЧ», що надає послуги з охорони території та об`єктів ПрАТ «ЦГЗК».

Своїми злочинними діями чоловіки намагалися завдати комбінату майнову шкоду на загальну суму 5903,30 гривень.

11 червня 2024 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу обидвох фігурантів визнав винуватими у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України, і призначив узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості покарання за ч.3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України у виді 5 років позбавлення волі, але з випробувальним строком 1 рік.

Речові докази: дизельне паливо об`ємом 130л було передано власникові, а 6 каністр і сулію – конфісковано у власність держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи