asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд розглядав діяльність квартири розпусти

Уродженка м. Береслав, яка живе в Кривому Розі й працює на посаді бухгалтера у ТОВ, вирішила отримувати пасивний дохід з вічно популярної теми – надання інтимних послуг. Щоправда жінка не сама стала повією, а запросила для цього двох професійних і досвідчених дівчат.

Так, на початку лютого 2022 року організаторка винайняла квартиру, де й влаштувала бордель. Саме сюди приїжджали чоловіки, де отримували бажане сексуальне задоволення.

Вартість години складала 1500 гривен. За домовленістю із дівчатами, вони із цієї суми повинні були віддавати 100 гривень на утримання житла, 45% прибутку залишали собі, а 55% належали адміністраторці. Остання брала на себе обов’язки щодо подання оголошень та організовувала зустрічі.

5 серпня близько полудня жінка звела декількох партнерів із повіями, отримала за це кошти й була затримана за організацію розпусти. Під час обшуку в квартирі вилучили 36 420 гривень, 100 доларів США, коробку із невикористаними презервативами, інтимну гель-змазку, іграшки для інтиму.

Ухвалою слідчого судді Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області відносно жінки було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, визначено розмір застави у межах 10 розмірів прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що складає 26 840 гривень у національній грошовій одиниці. Умову про заставу було виконано.

16 листопада 2023 року  Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.302 КК України, та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України її було звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням тривалістю 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі