Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд розглядав дивне ДТП: учасники є – винуватих немає

Досить дивна автопригода сталася у дворах житлових будинків на мікрорайоні 4-й Зарічний 22 жовтня 2023 року.

Близько 9:00 до власника DAEWOO SENS зателефонував сусід і повідомив, що його машину хтось стукнув. Коли керманич вийшов, то дійсно помітив сліди наїзду іншого автомобіля, проте поряд не було ніяких транспортних засобів із пошкодженнями.

Пізніше він знову вийшов у двір і помітив TOYOTA AVENSIS, яка мала вм’ятини на задньому бампері. Він став вимагати пояснень у водія, чи то він «стукнув» його машину, але керманич повністю заперечував свою причетність.

На місце пригоди потерпілий водій викликав поліцію, а стражі порядку провели огляд підозрюваного водія у встановленому законом порядку із застосуванням спеціального технічного приладу Alcotest Drager. Результат засвідчив 1,27 проміле. Проте водій TOYOTA і на це знайшов пояснення: пиво пив, але уже після часу пошкодження машини, тобто ближче до обіду.

Матеріали справи передали до суду, і ось 3 січня у залі Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу розглядали цю справу. Підозрюваний разом зі своїм адвокатом відстоювали позицію не причетності до заявленого ДТП і механічного пошкодження автомобіля.

У свою чергу потерпілий заявив, що не бачив, хто точно пошкодив його машину і навіть не впевнений, що це зробив обвинувачений водій. Також підкреслив, що ніяких претензій до керманича не має.

 Вислухавши обидві сторони, суддя постановив провадження у справі відносно водія на лаві підсудних за ст. 124, ст. 122-4 та ч. 4 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – закрити у зв`язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі