Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд став на бік батька-одинака з двома доньками

У 2008 році чоловік і жінка створили пару, стали жити разом, проте офіційно шлюб не укладали. За роки спільного проживання у них народилося двоє дітей, але у 2018 році жінка вирішила поїхати на заробітки за кордон. З того часу вона перестала цікавитися доньками і повністю відмовилася від виконання материнських обов’язків.

Наміри чоловіка та рідні повернути матір до дітей не розчулили серце заробітчанки. Вона лише зрідка надсилала невеликі кошти, а всю іншу турботу про доньок переклала на плечі цивільного чоловіка.

Батько не став ухилятися від своїх прямих обов’язків виховувати дітей: вони живуть разом утрьох однією родиною, він слідкує за їх здоров’ям, навчання у школі, загальним розвитком тощо.

Проте одна юридична проблема залишалася не вирішеною: потрібно було встановити в судовому порядку місце проживання доньок разом із батьком, оскільки для цього позивачем забезпечені всі умови і це відповідає інтересам дітей.

Не заперечували проти цього рішення чоловіка й представники служби у справах дітей виконкомів Довгинцівської та Металургійної рад, а також Лозуватської сільської, бо саме звідти родом батьки. Також представники школи, де навчаються дівчата, запевнили суддю в тому, що батьком – цілком гідна кандидатура для проживання разом із рідними доньками.

24 липня 2023 року  Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу своїм рішенням повністю підтримав позивача й надав законне право дітям проживати разом із батьком у квартирі в Кривому Розі.

Разом із цим суд зобов’язав горе-матір сплатити на користь позивача судовий збір у розмірі 992,40 гривень.

Ухвалюючи рішення, суд, зазначив, що визначення місця проживання дітей разом із батьком не позбавляє права відповідачки спілкуватися з дітьми та не обмежує її у здійсненні своїх батьківських прав та обов`язків, оскільки матір дітей у разі визначення місця проживання останніх з батьком, не обмежена у своєму праві на спілкування з дітьми, прояву турботи відносно них та участі у їх вихованні.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи