Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд зобов’язав боржницю сплатити борг банку

Кредит у Акціонерному товаристві комерційному банку «ПриватБанк» жителька Кривого Рогу взяла 19 серпня 2011 року. При отриманні заявленої суми жінка зобов’язувалася повернути «тіло» кредиту та відсотки за договором.

Проте з невідомих комерційній структурі причин клієнтка припинила сплачувати необхідні суми, тому накопичувався грошовий борг.

Усі звернення представників банку до громадянки були марними, і залишилося одне законне право – звертатися до суду.

У позовній заяві банк указав, що станом на 4 квітня 2023 року заборгованість за кредитом, який брала відповідачка, становить 63 310,01 гривень. Сума складається із заборгованості за кредитом у розмірі 51 789,75 гривень та заборгованості за відсотками за користування кредитом у розмірі 11 520,26 гривень.

27 липня 2023 року Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу розглянув цивільну справу за позовною заявою АТКБ «ПРИВАТБАНК» до громадянки про стягнення заборгованості. Засідання проходило у спрощеному режимі – сторони у зал не викликались, бо клопотання учасників провадження до суду про розгляд справи з викликом сторін до судового засідання не надходило.

Таким чином, суддя ухвалив рішення на користь позивача, зобов’язавши громадянку сплатити усі заявлені суми заборгованості. Також стягнути з боржниці на користь позивача судовий збір у розмірі 2 684 гривень.

Тепер горе-клієнтка має право або виконати це рішення, або ж звернутися з апеляційною скаргою до Дніпровського апеляційного суду протягом 30-ти днів з дня складення повного судового рішення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі