asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі сусід на дачі скалічив чоловіка

Причиною конфлікту дачників стали виключно побутові теми, проте спосіб їх вирішення виявився досить радикальним. Буквально за лічені хвилини здоровий чоловік отримав серйозні травми, що призвело до інвалідності.

Подія сталася 21 липня на подвір’ї потерпілого у дачному товаристві. Візитер прийшов із претензіями, накинувся на чоловіка, спочатку вдарив у обличчя, а потім став ногами й руками бити по тулубу та голові. За підсумками судмедекспертів, ударів було більше 15.

У результаті побиття зафіксовано тілесні ушкодження у вигляді відкритої проникаючої черепно-мозкової травми: перелому склепіння та основи черепу, забій головного мозку II ступеня, гострого епідурального крововиливу скроневої ділянки праворуч; перелом кісток нижньої та верхньої щелепи, садна голови та обличчя, 1 синець навколо правого ока. Такі травми відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Підозрюваний своїми умисними діями вчинив тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, тобто вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 121 КК України.

31 жовтня 2023 року Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Криворізької центральної окружної прокуратури та обвинуваченим. Визнав громадянина винним у вчиненні злочину та призначив  йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном на 3 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі