asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі сусіди побилися через протікання та ремонт

Сварка й бійка сталися 15 лютого близько 22:00 біля будинку, де проживають фігуранти справи. Передував конфлікту потоп: сусід зверху залив мешканців знизу.

Потерпілі за свій кошт відремонтували житло, проте не втрачали надії змусити винуватця компенсувати витрати. Натомість сусід винним себе не вважав і відтягував момент вирішення питання мирним шляхом.

Того вечора родина постраждалих зустрілася із своїм візаві й стала вимагати конкретної відповіді про гроші. Чоловіки відразу ж приготували кулаки.

Першим ударив той, що живе зверху. Поцілив у носа тому, що живе знизу. Тоді останній дістав перцевий балончик і розпилив на опонента.

Попри сльози з очей, чоловік зумів накинутися на суперника, штовхнув його, повалив на землю й став збивати ногами по різних частинах тіла. Ось ці травми й стали обвинуваченням за ст. 125 ч. 1 КК України за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

7 березня 2024 року Тернівський районний суд визнав громадянина винуватим і призначив покарання за ч. 1 ст. 125 КК України у виді штрафу в розмірі 510 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі