asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі триває виставка факсимільних репродукцій творів відомого художника Шрі Чинмоя (фото)

У Кривому Розі – цікава виставка.

До 7 грудня містяни можуть ознайомитися з факсимільними репродукціями живописних та графічних робіт відомого на весь світ художника Шрі Чинмоя.

Його художня творчістьхарактеризується тим, що здатна викликати емоційний відгук у людей, це досягається особливим вибором кольорового рішення і техніки, а також оригінальністю стилю автора. Своє мистецтво майстер назвав Джарна-Кала, що означає «Водограй мистецтва».

«Завдяки інтуїтивно знайденим сполученням кольорів в абстрактних картинах Шрі Чинмоя, що здаються простими на перший погляд, вони випромінюють енергію і дарують цілюще відчуття гармонії.

«Картини заворожують, не відпускають тебе і здається все просто намальовано ,але насправді глибокі сенси … краски» «Картини подарували гарний настрій, відчуття спокою і радості», «Яка чудова виставка. Всім раджу відвідати”.

Перегляд картин може бути для багатьох арт-терапією, яку психологи радять для зміцнення ментального здоров’я в ці важкі для нас часи. Доведено, що навіть проста взаємодія з кольорами здатна впливати на наш емоційний стан.

Тож завітайте до «Бібліотеки на Поштовій», яскраві картини гарантують вам таку собі «кольорову терапію» навіть за похмурої та дощової погоди», – гостинно запрошують до себе на виставку співробітники «Бібліотеки на Поштовій».

Відвідати виставку можна щодня (крім неділі), з 9.00 до 17.00.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі