test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі украли ялівці із території парку, яка під охороною агентства (фото)

Зранку активісти Громадської ініціативи мешканців Кривбасу помітили в парку ім. Ф. Мершавцева голу клумбу. Днем раніше на ній красувалися 5 молодих кущів ялівця.

Ганебний пост з цього приводу було розміщено в соціальній мережі.

Далі текст без змін:

«Ранок не добрий.

28.05. 2024, на вранішньому огляді території, працівниками парку було виявлено факт крадіжки 5 кущів ялівця на клумбі, що розташована вздовж центральної алеї, біля стадіону «Спартак». По факту вночі було викрадено КЛУМБУ (!!!!!) ялівця. Працівники ТОВ “АГЕНТСТВО БЕЗПЕКИ “АВАНПОСТ-1” мабуть якось інакше розуміють поняття безпеки і те, за які послуги отримують заробітну плату. В час, коли на фронті кожного дня захисники і захисниці віддають своє життя за Україну, коли гинуть цивільні, гинуть діти, якась погань, сидячі у відносній безпеці, дозволяє собі займатися мародерством та зневажати чужу працю. Вважаємо таких недолюдей нічим не кращими за клятого окупанта. Нагадаємо, що з моменту початку повномасштабного вторгнення, Фонд ні на день не зупиняв відновлення парку, як би важко іноді це не було.

Люди, Європа – це не місце на карті, Європа у вашій голові, тому прохання використовувати її за призначенням, тому що про якусь свідомість та совість в цьому контексті писати взагалі недоречно.

Нами викликано поліцію , факт крадіжки буде зафіксовано, заяву написано.

Маємо надію на адекватну реакцію правоохоронних органів, керівництва КП «ПАРК КІВ ІМ. Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО» КМР, тому що реакцію охорони ми вже перевірили.

Ганьба».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи