asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі в новорічну ніч гість обікрав господаря

Увечері 31 грудня компанія з трьох чоловік прийшла в гості до свого друга, який запросив їх святкувати разом Новий рік. Спочатку все йшло як годиться: провели старий – зустріли новий – подивилися концерт і під ранок полягали спати.

Прокинулися близько опівдня і мали намір похмелятися. У цей час господар житла вирішив поставити заряджатися свій телефон. Без ніяких побоювань залишив гаджет у вітальні. А вже через годину в квартирі не було ні гостя, ні девайса.

Потерпілий заявив у поліцію й указав вартість викраденого телефона марки Motorola – 2 066 гривень 67 копійок.

На стадії досудового розслідування ухвалою слідчого судді від 19 січня підозрюваному був обраний запобіжний захід у вигляді особистого зобов`язання строком на 60 днів.

1 лютого Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав чоловіка винуватим громадянина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив  йому узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років позбавлення волі.

На підставі ст. 75 КК України його звільнено від відбування покарання з випробуванням на 1  рік. Також залишається повинність сплатити в дохід держави відшкодування за експертизу в розмірі 1 514 гривні 56 копійок.

новини кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі