Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкрили Центр рекрутингу 77-ї Криворізької окремої аеромобільної бригади ЗСУ

Вчора, 5 серпня, відкрили у Кривому Розі Центр рекрутингу 77-ї Криворізької окремої аеромобільної бригади ЗСУ для добровольців, бажаючих захищати Батьківщину.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Це вже другий Центр рекрутингу, створений у Кривому Розі. Перший – це спільний проект з Міноборони – вже працює з весни цього року у Центрі надання адміністративних послуг «ВІЗА».

“Рекрутингові центри – це не ТЦК, тут не видають повісток. Тут усі охочі можуть ознайомитися з умовами служби, з військовими професіями, отримати найдокладніші консультації, обрати спеціальність, яка розкриє їх потенціал на повну. Підкреслю – все відбувається лише добровільно.

А служба у 77-й окремої Криворізькій аеромобільній бригаді – це честь для кожного, особливо для криворіжців. Бригада була створена восени 2022 року. За ці майже 2 роки приймала участь у численних боях за нашу рідну Україну та зарекомендувала себе як дуже ефективна та професійна частина ЗСУ. Президент України Володимир Зеленський неодноразово відзначав героїзм бійців нашої 77-ї бригади”, – зазначив Олександр Вілкул.

Отримати інформацію щодо служби та можливого працевлаштування в 77 Криворізьку окрему аеромобільну бригаду можна завітавши до Центру рекрутингу на проспекті Металургів, 12 або спеціальних наметах бригади особисто, так і за номерами телефонів: +38 095 133 67 05, +38 063 277 56 14.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі