Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкрили інклюзивний дитячий майданчик (фото)

На базі Інклюзивно-ресурсного центру №2 міська влада разом з керівництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні відкрила інклюзивний майданчик. Для безпеки дітей, батьків та працівників Центру за кошти міського бюджету в закладі також відремонтоване укриття.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.


Лейла Салехіравеш, регіональна керівниця у Східній Україні Міжнародної організації з міграції, зазначила: «Цей проєкт реалізується за підтримки уряду Чехії. Проєкт реалізується завдяки тому, що у Дніпропетровській області, а саме у Криворізькій громаді дуже велика кількість внутрішньо переміщених осіб. Згідно з цим проєктом ми працюємо по декількох компонентам. Перший це підтримка соціальних ініціатив, який містить відкриття таких майданчиків. Другий компонент це – підтримка малого та середнього бізнесу. Наступний компонент – це підтримка ментального здоров’я. Відносно цього проєкту ми отримали заявку з боку ініціативної групи, яку представляла місцева влада та представники Центру, ми отримали дуже добре розуміння того, що потрібно для вашої громади. Щоб діти з інклюзією могли більш комфортніше себе почуватися. Сподіваємося і надалі працювати з вашої громадою».


Новий інклюзивний майданчик, створений за принципом безбарʼєрності називається «Корекційно-розвитковий простір «Ігроленд». Він дає можливість, в тому числі дитині на кріслі колісному гойдатися на адаптивній гойдалці, на яку можна заїхати на візку, або покрутитися на каруселі чи погратися в пісочниці та інше.


Директор комунального «Криворізького інклюзивно-ресурсного центру №2» Світлана Мартинець сказала: «Я дуже вдячна міській владі та Раді оборони за турботу і підтримку. Адже ситуація в Україні така, що з кожним роком збільшується кількість дітей з особливими потребами. Наприклад, якщо за весь 2022 рік фахівці нашого Центру зробили 646 комплексних оцінок та діагностики дітей з особливими потребами, то за перші 6 місяців цього року обстежено вже 702 дитини. Завдяки тому, що ми вже на ранніх стадіях можемо виявляти труднощі у дітей, можна вчасно розпочати корекційно-розвиткову роботу, тим самим допомогти дитині подолати відповідні труднощі».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі