Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкрили новітній інклюзивний сервісний центр МВС (фото)

Вчора, 20 грудня, у Кривому Розі відкрили інклюзивний сервісний центр МВС №1248.

Про це повідомив голова Криворізької райдержадміністрації Євген Ситниченко.

Центр знаходиться у Металургійному районі, за адресою: Стрєльникова, 15.

«Два поверхи, де будуть надаватися послуги реєстрації/перереєстрації транспортних засобів, складання теоретичних іспитів для отримання водійського посвідчення та інші. Також у центрі передбачено умови з урахуванням інклюзивності громадян. Також в арсеналі сервісного центру відсьогодні є три автомобілі, які придбано за рахунок субвенції з міського бюджету для потреб містян», – зазначив Євген Ситниченко.

Також чиновник відвідав відкриття автошколи для осіб з інвалідністю, яка знаходиться на базі Криворізького навчально-наукового інституту Донецького державного університету внутрішніх справ. Це не перший такий проєкт. В Україні подібних шкіл налічується 5, у Кривому Розі – шоста така автошкола. Але особливість криворізького навчального закладу для майбутніх водіїв у тому, що це вперше відбувається не в обласному центрі.

«Навчатися в автошколі можуть як особи, які вже мають водійське посвідчення, але у зв’язку з переходом до категорії маломобільних груп населення потребують оновлення навичок водіння, так і люди, які вперше вивчають теоретичні знання керування автомобілем та опановують практичні знання для водіння машини. Тривалість навчання 2,5 місяці. Автошкола має сучасне обладнання, методичні матеріали та спеціальний автомобіль Skoda Octavia для людей з адаптивним ручним керуванням та сходовий гусеничний підйомник. Навчатися у цій автошколі можуть мешканці громад Криворізького району», – пояснив Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі