asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкрили виставку героїзму національного спротиву рашизму (фото)

Українці показали всьому світові свою наполегливість в здобутті Перемоги та потужну віру в вільне незалежне майбуття України.

Рашизм несе смерть та руйнування. Українці протистоять цьому та борються з цим злом, проявляючи героїзм та відвагу.

В березні 2023 року 10 українських міст указом Президента України Володимира Зеленського отримали відзнаку «Місто-Герой України». Це такі українські міста як – Харків, Херсон, Чернігів, Миколаїв, Волноваха, Маріуполь, Охтирка, Гостомель, Буча, Ірпінь. Ці міста взяли на себе найтяжчий удар атаки ворога.

Кривий Ріг долучився до Всеукраїнської недійної кампанії #МістаГероїв.

«Минає рік, як українці показали самі собі і всьому світу, що Україна може і буде перемагати. Саме навесні 2022 року почалося звільнення наших північних територій.

Сьогоднішній захід відбувся в рамках медійної кампанії #МістаГероїв,

Впродовж березня вже 10 українських міст указом Президента отримали відзнаку “Місто-Герой України” – Харків, Херсон, Чернігів, міста Донеччини – Волноваха та Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва — Гостомель, Буча та Ірпінь, що взяли на себе головний удар атаки ворога на столицю. Ми пам’ятаємо подвиги Героїв. І людей, і цілих міст.

Кривий Ріг – прифронтове місто, яке, за часи військового протистояння стало Містом–Фортецею. І сьогодні Кривий Ріг вшановує героїзм та незламність українців.

Україна Переможе!», – йдеться у дописі спеціалістів «Бібліотеки на Поштовій».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі