test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкриють 5-й ліцей МВС (фото)

Під час робочої поїздки міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка в Дніпро разом із головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком було проведено нараду із керівниками органів та підрозділів системи МВС, місцевою владою та освітянами.

Міністр заслухав доповіді щодо безпекової ситуації у регіоні, головне – в прифронтових громадах, які щодня потерпають від обстрілів. Усі служби на місці, поруч із людьми.

Про це повідомляє офіційний телеграм-канал Ігоря Клименка.

-Окрема увага була приділена ліцеям безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. У ліцеї Дніпра вже завершуються ремонтні роботи. З нового навчального року заклад буде готовий прийняти 100 ліцеїстів. З початку прийому заявок на вступ отримали й чимало відгуків та побажань. Враховуючи найпопулярніший запит, прийнято рішення про відкриття 5-го ліцею МВС – у Кривому Розі. Орієнтуємося на першим прийом 50 дітей, навчальний рік тут розпочнеться 15 жовтня. Вдячний місцевій владі за підтримку та розуміння важливості ініціативи МВС, – наголосив міністр внутрішніх справ України.  

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі