Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі військовий 3 роки проведе в тюрмі через трофеї з війни

Житель Кривого Рогу з перших днів повномасштабного вторгнення узяв до рук зброю й став на захист рідної землі. Уже 22 березня 2022 року він за наказом командування став навідником зенітно-кулеметного відділення взводу вогневої підтримки. Перебував у гарячих точках, ризикував життям і здоров’ям заради звільнення України від окупантів.

Разом із тим чоловік свідомо коїв правопорушення, а саме у вигляді збирання з місць ведення стрільби боєприпасів. Усе знайдене складав у рюкзак, а коли їхав додому у травні 2023 року, то привіз усі трофеї в місто.

Сховав набої та вибухівку в своєму будинку, де небезпечні предмети перебували до моменту обшуку. 7 травня 2024 року правоохоронці знайшли й вилучили підривач УЗРГМ та більше трьохсот набоїв різного калібру для NATO-гвинтівок Beretta BM 59, M14, кулеметів M134 Minigun, Mark 4» та інших видів зброї.

За висновками експерта, усі набої є бойовими та придатними до стрільби.

Військовий свою провину визнав повністю, але на час слідства та суду перебував під вартою в державній установі «Криворізька установа виконання покарань ( №3)».

23 липня Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, та призначив йому покарання у виді 3 років позбавлення волі.        

Строк відбування покарання військового обчислювати з моменту його затримання – 07 травня 2024 року, зарахувавши в строк відбування покарання час, проведений ним під вартою.

Також підсудний повинен сплатити в казну держави близько 15 000 гривень за проведені експертні дослідження. Вилучені речові докази суд розпорядився знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини